Ohjeet osallistujille

Ohjeet osallistujille

Tampereen Fillarirastit järjestetään tiistai-iltaisin Tampereen ympäristössä. Fillarirasteilla on tarjolla kaksi eritasoista ratavaihtoehtoa. A-rata on pituudeltaan 10-15 km, kestoltaan tyypillisesti 40-60 min. ja suunnattu jo lajin pariin aiemmin ehtineille tai pidempää pyöräsuunnistusharjoitusta kaipaaville. B-rata on pituudeltaan 5-10 km, kestoltaan tyypillisesti 20-40 min. ja suunnattu lajiin tutustuville tai hieman lyhyempää lenkkiä etsiville.

Maastoon lähdetään klo 17:00-18:00.

Fillarirastien paikoista ja aikataulusta saat lisätietoja Rastilippu-palvelusta. Toimimme Fillarirasteilla toistaiseksi ilman emit-leimausta, jotta saamme lajiin paremmin sopivan ilman leimauspysähdyksiä tapahtuvan suorituksen ja lisäksi vältämme turhia kontakteja leimasinten kautta.

Tampereen Fillarirasteilla myydään karttoja, joihin on valmiiksi painettu ratamerkinnät. Rastit kierretään numerojärjestyksessä.

Fillarirastihinnat:

– kertamaksu, aikuiset 6€

– lapset ja nuoret alle 15 v. 3€

Karttatelineen vuokra 4€

Maksu tapahtuu käteisellä tai liikuntaseteleillä/vastaavilla mobiilipalveluilla tapahtumapaikalla (lisäämme palveluja parasta aikaa). Tampereen Iltarastien sarjaliput eivät käy maksuvälineenä Fillarirasteilla.

Varusteet:

Fillarirasteilla tarvitset maastopyörän, karttatelineen, pyöräilykypärän ja Emit-kortin. Pyöräsuunnistukseen on kehitetty pyörän tankoon kiinnitettäviä karttatelinemalleja, jotka helpottavat kartanlukua vauhdissa huomattavasti. Esimerkkejä karttatelinemalleista: Miry, Autopilot ja Nordenmark. Karttatelineitä on lainattavissa tapahtumapaikoilla rajallinen määrä. Telineitä voi ostaa karttatelineet.com:sta. Matkaan voi lähteä myös hiihtosuunnistustelineen kanssa. Pyöräilykypärän käyttö on pakollista. Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet tapahtumaan osallistujia, joten huolehdithan vapaa-ajan vakuutusturvastasi.

Huom. Varmista Fillarirastien tapahtumapaikka ja karttalinkki kalenterista.